maanantai 8. heinäkuuta 2013

RUISROCK 2013

Kotiuduin tänään ruissista ja täytyy sanoa, että oli ihan älyttömän hauskaa! Vaikka mukaan mahtui tosi paljon myös ärsyttäviä hetkiä ja kipua, niin oon tosi ilonen että pääsin sinne. Kaikki keikat millä olin, oli ihania ja meno oli jokasel ihan huikee!!

Tosiaan välillä kyl ärsytti ihmisten huono käytös, jota esiinty tuolla jotenki paljon enemmän ku muilla festareilla, pitkät välimatkat ja järjetön hiekan pöllyäminen. Se oli ihan kamalaa, kun sitä hiekkaa meni henkeen ja sitä sai sit yskii ihan kokoajan pois.

Mulla ei ollut kunnon kameraa mukana, joten pommitin koko viikonlopun instaa...Band Of Horses

PMMP

 French Films

 Disco Ensemble

Hurts

Sit sunnuntaina päästiin vihdoin näkeen se mitä itse odotin eniten, eli MACKLEMORE & RYAN LEWIS. Voin sanoo et siinä vaiheessa ku ne saapu lavalle päästin pienet itkut. Onnesta tottakai. Keikka oli ihan mahtava, tosin ihan liian lyhyt! Mut pääasia toki on se et edes näin ne <3 Oltiin kakkosrivissä, jonka takia vietettiin koko päivä rantalavan edessä :D
Toki siel oli paljon muitakin ihan loistavia bändejä joista vaan ei ole kuvia. Esim. Biffy Clyro oli huikee, vaikka istuinki osan keikasta kun jalkoihin sattu jo niin paljon pitkän viikonlopun jälkeen. Toivon tosiaan että ne tulee loppuvuodesta Suomeen.2 kommenttia:

 1. se hiekka oli _kamalaa_ ja sit ku komboon lisätää pari tupakoitsijaa nii siinä ei sitte henkee kamalasti saatu. DD:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei nii!
   Ja sit siin Macklemoren aikana ku se tuli yleisöö, ni se paine oli kamala... en tajua miten se tuntu jotenki niin kamalalt ku ei yleensä keikal tuu sellasta oloo.

   Poista