torstai 4. heinäkuuta 2013

Ten thousand hours felt like ten thousand hands


Tänään olin siis käymässä Helsingissä Lotan kanssa. Ei oltu siel ku joku pari tuntia, mut mulla oli ainakin ihan kivaa. Yleensä kun meen Helsinkiin meen sinne jonkun keikan takia ja jonottamaan, joten nyt oli kiva kun sai vaan kierrellä.


Mua ärsyttää. Jotenkin mua nolottaa kuvata keskellä kaupunkia ja siksi en ottanutkaan mitään kuvia tänään, vaikka mulla olikin kamera mukana. Jotenkin vaan tuntuu, että joka kerta kun pysähdyin ottamaan kuvaa, olin jonkun tiellä tai ihmiset tuijotti ja kuvista tuli tosi huonoja kun yritin ottaa ne nopeasti.

Mutta ehkä mä vielä opin uskaltamaan. Pakkohan mun on.


Huomenna alkaa kauan odotettu Ruisrock! Meen sinne kolmeksi päiväksi ja oon niin varma et siitä tulee hyvä reissu. Eniten esiintyjistä odotan Macklemorea. En yleensä kuuntele mitään räppiä ym. sen tyyppistä, mutta Macklemore on oikeasti ihan älyttömän hyvä! Tottakai ruississa on hirveesti myös muita ihan tosi hyviä esiintyjiä, ja musta ne on paljon parempia kun mitä viime vuonna olis esim. ollut.

Nyt pitäis alottaa pakkaaminen tai oon vielä aamullakkin ihan paniikissa siitä mitä otan mukaan. En tajua miten tää on aina näin vaikeaa...

5 kommenttia:

 1. tiiän niin hyvin ton tunteen ku ei viiti ottaa kuvia!! varsinki yksin kaupungilla, tulee niiiin idiootti olo jos alkaa kuvailee jotai yksiksee julkisella paikal :D tai sit jos on kavereiden kaa ni tuntuu et hidastaa kauheesti ku jää vaa ottaa kuvaa.

  pitäs vaa opetella olee välittämättä muitten katseista mut helpommin sanottu ku tehty...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti tosi vaikeeta! Varsinki Suomessa, ulkomailla paljon helpompaa.

   Hassua sinänsä, koska ei kukaan tuol kadulla sua edes tunne, mut jotenki se vaan on kamalaa.

   Poista
  2. nii, ulkomailla sentää tietää ettei varmaa tuu koskaa näkee niitä uuestaa mut suomessa ne ihmiset voi kävellä vastaan uuestaanki :D

   Poista
  3. haha jep!! :DD mut pitää vaan kerää rohkeutta jostain.

   Poista
  4. niimpä, kyl se sieltä pikkuhiljaa tulee :)

   Poista